top of page

Stena Fastigheter är partner under Open House Stockholm 2024

Vi presenterar stolt Stena Fastigheter som en av våra partners för Open House Stockholm 2024. Det är väldigt roligt att Stena Fastigheter även i år är en del av festivalen och att de ser fram emot att visa besökarna vad som hänt sen sist i Fisksätra.


Men vad planerar de mer att visa upp under festivalhelgen?

Så här berättar Caroline Pettersson, chef marknad och kommunikation, på Stena Fastigheter:


“Förra året var första året vi var med i Open House Stockholm och vi ser verkligen fram emot att få vara med som partner även i år.


Då bjöd vi ut besökarna till Fisksätra där vi har ett av våra största stadsutvecklingsprojekt. Det planerar vi att göra även i år, då har centrum precis invigts och de första bostäderna i nyproduktionen står färdiga.


Men vi nöjer oss inte bara med det i år utan vi planerar även att öppna upp vårt kontor som har en spännande arkitekturhistoria.


Nu arbetar vi vidare med planerna och ser fram emot många nyfikna besökare första helgen i oktober!”


- Vi är stolta över att återigen ha Stena Fastigheter som partner. Deras arbete i Fisksätra är ett lysande exempel på hur stadsutveckling kan förbättra livskvaliteten i våra samhällen. Vi ser fram emot en festivalhelg fylld av upptäckter och lärdomar, och vi uppskattar verkligen Stena Fastigheters bidrag till att göra detta möjligt, säger Joanna Messmer, projektchef för Open House Stockholm.


Bli en del av festivalen

Gör som Stena Fastigheter och bli en del av festivalen 4-6 oktober! Bjud in allmänheten till öppet hus i byggnader, guidade visningar, stadsvandringar, föreläsningar eller andra aktiviteter.
Comments


bottom of page