top of page
Campus Albano Foto: Anastasia Angeli

För besökare

Open House Stockholm äger rum första helgen i oktober.

Information till besökare

Som besökare är det gratis att delta i festivalen. Observera att vissa programpunkter kräver att du föranmäler dig. Det kommer att framgå om så är fallet vid varje enskild programpunkt: föranmälan JA/NEJ. Observera också att tider kan komma att ändras eller visningar ställas in. Var därför uppmärksam och kontrollera tider inför din visning. 

Campus KTH Foto: Joanna Messmer
Open House Stockholm-ballong
IMG_4341.jpg

Hitta till festivalen

Festivalen äger rum över hela Stockholmsområdet. För att det ska vara enkelt att hitta kommer du kunna se en karta där alla programpunkter enkelt går att hitta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss i sociala medier för löpande information.

Tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna besöka Open House Stockholm, och har därför strävat efter att göra festivalen så tillgänglig som möjligt. Några av de byggnader och platser som visas under festivalen är dock inte lämpade för små barn eller tillgängliga för rullstolsburna. 

På varje programpunkt i programmet framgår det om byggnaden eller platsen är lämplig för hela familjen eller tillgänglighetsanpassad.

IMG_1826.JPG

Vanliga frågor och svar

 • Är det gratis att besöka festivalen?
  Ja, Open House Stockholm är alltid gratis för våra besökare.
 • När släpps programmet för festivalen?
  Programpunkterna släpps allt eftersom under hela hösten fram till festivalhelgen, så håll utkik!
 • Måste man föranmäla sig till visningar?
  Vissa av våra programpunkter kräver föranmälan. Det kommer framgå tydligt vid varje programpunkt om så är fallet och hur man anmäler sig.
 • Kan jag ta med mina barn till festivalen?
  Barn är välkomna på vår festival. Vi strävar efter att specifikt märka ut programpunkter som riktar sig till barn. Observera dock att barn också behöver boka plats på de objekt som kräver föranmälan. Det går alltså inte bara att boka plats till sig själv och ta med barnen.
 • Kan jag ta med mitt husdjur på festivalen?
  Vi rekommenderar inte att du tar med dig husdjur på festivalen. Det är dock varje utställare själv som beslutar om vilka regler som gäller för just deras visning.
bottom of page