karta_edited.png

Är det gratis att besöka festivalen?


Ja, det är alltid gratis för våra besökare att delta i festivalen.
När släpps programmet för festivalen?


Vi jobbar med att färdigställa årets festivalprogram. Programmet kommer att presenteras på vår hemsida i september.
Måste man föranmäla sig till visningar?


Vissa av våra programpunkter kräver föranmälan. Det kommer framgå tydligt vid varje programpunkt om så är fallet och hur man anmäler sig.
Kan jag ta med mina barn till festivalen?


Barn är välkomna på vår festival. Vi strävar efter att specifikt märka ut programpunkter som riktar sig till barn. Observera dock att barn också behöver boka plats på de objekt som kräver föranmälan. Det går alltså inte bara att boka plats till sig själv och ta med barnen.
Kan jag ta med mitt husdjur på festivalen?


Vi rekommenderar inte att du tar med dig husdjur på festivalen. Det är dock varje utställare själv som beslutar om vilka regler som gäller för just deras visning.

"För oss på Skanska som bygger och utvecklar för ett bättre samhälle är detta ett riktigt spännande initiativ. Open House möjliggör för allmänheten att se både nya och historiska platser i staden som annars inte är tillgängliga. Därigenom får vi feedback från en bred publik på hur man vill se Stockholm utvecklas vidare mot en hållbar framtid."

Alexandra Laurén

Vice VD Skanska Sverige

Ambassadör för Open House Stockholm

"Vår stadsbild förändras. Alltid. Just nu mer än nånsin. Butiksdöden skapar tomma ytor och diskussionerna är höga om hur vår närmiljö ska se ut när klimatet utmanar. Jag uppskattar verkligen att Open House öppnar upp stadens rum. Här kan man se privata lösningar och gemensamma ytor - både historiskt och framåtblickande. Ett bra sätt att få koll på arkitektur i ditt närområde."

Stefan Nilsson, Trendstefan

Trendexpert och gallerist

Ambassadör för Open House Stockholm

VANLIGA FRÅGOR & SVAR