DELTA SOM VOLONTÄR

Vi söker volontärer för att genomföra Open House Stockholm! Som volontär kan du hjälpa till med visning av festivalens byggnader, objekt och platser. 

Daniel Ruotsalainen, Civilingenjör från KTH, var verksam som allmänhetens representant i Open House Stockholms styrelse 2018.

Redan under studietiden engagerade han sig som volontär under Open House Stockholm, senaste gången under festivalen 2019 och 2020 var han områdesansvarig. 

Så här beskriver Daniel arbetet som volontär:

image0.jpeg

"Det var jätteroligt att vara volontär under Open House Stockholm. Första året blev jag inbjuden att vara med av mina kompisar och bidrog under en heldag till festivalen. Efterföljande år kändes det naturligt att fortsätta engagera sig ännu mer. Att vara volontär gav mig möjlighet att se hur festivalen fungerar från insidan, att knyta många nya kontakter. Det är alltid givande att engagera sig och en förening som Open House är ju helt beroende av att det finns personer som engagerar sig ideellt. Så detta är något jag varmt kan rekommendera."

Volontärens roll under dagen

  • Stödja utställare för att underlätta deras öppnande

  • Arbeta som informatör för Open House Stockholm

  • Förbättra besökarnas kunskaper och hjälpa oss att uttrycka evenemangets värde

  • Representera organisationen för att stödja syftet med att "involvera allmänheten i stadens utveckling och stimulera intresset för arkitektur och samhällsbyggande”.

Intresserad av att bli volontär?

Fyll i formuläret nedan

Vilka datum kan du delta?

Tack för ditt intresse, vi hör av oss när det är dags!