top of page

Grävande kulturhistoriker blir ny ambassadör för Open House Stockholm

Vi är glada att presentera Hampus Busk, grävande kulturhistoriker och arkivarie på Stockholms stadsarkiv, som ny ambassadör för Open House Stockholm.

”Stad behöver hela tiden skapas på nya sätt, av nya aktörer och samarbeten. Open House Stockholm är en viktig del i den resan: för stadens hus och människorna i den.


För allmänheten är Open House Stockholm folkbildning i festdräkt. Ett smörgåsbord som genom fantastiska miljöer och projekt förmedlar en sällsynt bild av staden.


Fastighetsägare får genom Open House Stockholm möjlighet att dela sina miljöer för allmänheten: låta sina hus bli en integrerad, eftertraktad och kanske älskad del av staden. På så vis blir medverkan i Open House Stockholm, för allmänheten som för fastighetsägarna, en del i skapandet av Stockholm. Vi bevarar, berättar och skapar staden.”

-Hampus Busk

 

- Vi är otroligt glada över att välkomna Hampus Busk som en av våra ambassadörer för Open House Stockholm. Hans roll som grävande kulturhistoriker och arkivarie på Stockholms stadsarkiv ger en unik insikt i stadens rika historia och kulturella arv. Hampus delar vår vision om att staden kontinuerligt formas genom samarbeten och nya perspektiv, säger Joanna Messmer, projektchef för Open House Stockholm.


Hampus Busk är dessutom ett välkänt ansikte från OH! POPUP där han med stor entusiasm hållit de populära guidade cykelturerna runt om i Stockholm.Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
  • nyhetsbrev_edited
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page