top of page

Inkludering och tillgänglighet i fokus under workshop inför Open House Stockholm 2024

En betydelsefull workshop inför Open House Stockholm 2024 samlade nyligen viktiga nyckelpersoner från styrelsen, referensgruppen, ambassadörer, projektgruppen och volontärer.



Med ett stort engagemang diskuterades strategier för att bredda festivalen och locka en bredare publik på både kort och lång sikt. Fokus låg även på att göra festivalen mer tillgänglig och inkluderande, i linje med årets tema för Open House Europa.



Årets Open House Europa-tema - inkludering och tillgänglighet - var något som även diskuterades under toppmötet i Lissabon som hölls i december 2023. Genom att föra diskussioner med våra samarbetspartners, både nationellt och internationellt, får vi värdefulla insikter om hur vi kan utveckla Open House Stockholms festival i linje med det temat. Samarbetet är av stort värde då det inte bara möjliggör erfarenhetsutbyte men också främjar skapandet av mer inkluderande och tillgängliga festivaler över hela kontinenten.


Med betydelsefulla insikter från samarbetet inom Open House Europa och den samlade kunskapen från nyckelpersonerna under workshopen strävar vi efter att skapa en festival som välkomnar alla!



Ett stort tack till alla som deltog under workshopen och bidrog med insiktsfulla idéer och förslag. Tack även till Atrium Ljungberg för att vi fick hålla till i deras vackra lokaler.  Alexander Yü, styrelseledamot Open House Stockholm samt Uthyrning Atrium Ljungberg, delade i sann OH-anda med sig av den spännande stadsutvecklingen som planeras i Sickla. 


Missa inte att följa oss på våra kanaler för att hålla er uppdaterade om allt spännande som kommer ske framöver!

bottom of page