top of page

Open House Stockholm 2023

Open House Stockholm

Potentiell underrubrik

 Fredag: 

Fredag: 

 Lördag: 

Fredag: 

 Söndag: 

Fredag: 

Tengbom arkitektkontor

Foto:

Mia Lindberg

Tengbom är ett välrenommerat arkitektkontor grundades år 1906 av Ivar Tengbom. Vi har nyligen utformat ombyggnad och inredning till vårt nya kontor i en gammal mineralvattenfabrik.

Tema:

Arkitektur nu & då

Tack vare en flexibel planlösning med många möjligheter kunde vi skapa en både funktionell, kreativ och stimulerande arbetsmiljö för våra medarbetare. Redan i entrén startar den rumsliga resan. Här möts besökaren av en välkomnande och dynamisk ”Arena” med inspirationsytor, inbjudande touchdown-arbetsplatser, bibliotek, soffgrupper, pingisbord, lunchbord och öppet kök.
1200 kvadratmeter sprutmålat rosa tak knyter ihop kontorets olika delar. Färgen ligger tät över rör- och takinstallationer och lämnar tydliga avtryck från den tidigare fabriken. Det rosa skapar en optimistisk, mjuk och varm känsla som ger liv och bygger identitet.
Vårt nya kontor ska inte upplevas som städat, utan snarare som en levande och experimentell verkstad. En självklar mötesplats som andas frihet och kreativitet. En uppmuntrande och tillåtande hubb som sätter samskapandet främst.
Visningar sker kl14 och kl15 under lördagen.

Mer fakta om objektet

Byggnadsår

2023

Fastighetsägare

Atrium Ljungberg

Arkitekt

Kontorsombyggnad och inredning: Tengbom

Adress

Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm, Sverige

Mötesplats

Vid adressen, en trappa upp

Typ av visning

Guidad visning inomhus

Mat i närheten

Café, Restaurang, Mataffär

Föranmälan

Nej

Tillgänglighet

Rullstolsanpassad

Tillgång till WC

Ja

Språk

Svenska

bottom of page