top of page

Open House
Stockholm 2022

Tensta Torn

Öppet hus, Guidad visning inomhus

 Fredag: 

kl 11:30-13:30

 Lördag: 

Stängt

 Söndag: 

Stängt

Åke Sundvall AB

Foto: 

Tema:

Stadsutveckling


Tensta Torn är inte bara funktionella studentbostäder, det är också ett boende som utmärker sig. Med sina 18 våningar syns Tensta Torn från långt håll.

Huset är prisat genom utmärkelsen Stockholms Handelskammares Stadsmiljöpris 2018, med motiveringen: Priset går till årets djärvaste, smartaste och mest meningsfulla höghus: Tensta Torn. I det 18 våningar höga huset ser vi framtiden. Inte bara för att de 243 lägenheterna alla rymmer studenter, utan även för att entreprenören bakom, Åke Sundvall Byggnads AB, visat på hur ett initiativ från byggbranschen utvecklar ett helt samhälle. Tensta Torn går bortom signalpolitiken. Det är ett stort strå till stacken som nu berikats med många unga myror. Gradvis förskjuts så bilden av Tensta såsom något speciellt till att bli en stadsdel bland alla andra.

Vi är stolta över Tensta Torn och hur det på bidrar till vår vision att skapa stadens mest omtyckta områden. Varmt välkomna på en visning i huset!

Mer fakta om objektet

Byggnadsår

2017

Fastighetsägare

Åke Sundvall AB

Arkitekt

Belatchew Arkitekter

Tenstagången 55, 163 64 Spånga

Typ av visning

Öppet hus, Guidad visning inomhus

Föranmälan

Nej

Mat i närheten

Kiosk, Café, Restaurang

Tillgång till WC

Nej

Tillgänglighet

Rullstolsanpassat, För hela familjen

Språk

Svenska, English

P.S. Du har väl inte missat att det finns fler bilder på objektet eller att du kan få en vägbeskrivning till det i kartan längst ner på sidan?

Om platsbokning finns tillgänglig hittar du till bokningssidan genom att trycka på ikonen i faktarutan.

Karta
bottom of page