top of page

Open House Stockholm 2023

Tengbom arkitektkontor

Foto:

Mia Lindberg

Arkitektur nu & då

Guidad visning inomhus

Fredag:

till

Lördag:

12:00

till

14:00

Söndag:

till

Tengbom är ett välrenommerat arkitektkontor grundades år 1906 av Ivar Tengbom. Vi har nyligen utformat ombyggnad och inredning till vårt nya kontor i en gammal mineralvattenfabrik.

Tack vare en flexibel planlösning med många möjligheter kunde vi skapa en både funktionell, kreativ och stimulerande arbetsmiljö för våra medarbetare. Redan i entrén startar den rumsliga resan. Här möts besökaren av en välkomnande och dynamisk ”Arena” med inspirationsytor, inbjudande touchdown-arbetsplatser, bibliotek, soffgrupper, pingisbord, lunchbord och öppet kök.
1200 kvadratmeter sprutmålat rosa tak knyter ihop kontorets olika delar. Färgen ligger tät över rör- och takinstallationer och lämnar tydliga avtryck från den tidigare fabriken. Det rosa skapar en optimistisk, mjuk och varm känsla som ger liv och bygger identitet.
Vårt nya kontor ska inte upplevas som städat, utan snarare som en levande och experimentell verkstad. En självklar mötesplats som andas frihet och kreativitet. En uppmuntrande och tillåtande hubb som sätter samskapandet främst.
Visningar sker kl14 och kl15 under lördagen.

Byggnadsår

2023

Arkitekt

Kontorsombyggnad och inredning: Tengbom

Fastighetsägare

Atrium Ljungberg

Föranmälan

Nej

Hitta hit

Mötesplats:

Vid adressen, en trappa upp

Adress:

Hälsingegatan 49, 113 31 Stockholm, Sverige

Språk

Svenska

Tillgång till WC

Ja

Tillgänglighet

Rullstolsanpassad

Information inför ditt besök

Mat i närheten

Café, Restaurang, Mataffär

Hemsida

bottom of page