top of page
Sergelhusen_Jens Aronsson_03.jpg

Festivalprogram

Open House Stockholm

2022

Nedan hittar du 2022 års festivalprogram. Under helgen bjuder vi in till 75 olika byggnader, platser och aktiviteter. Vi har också samlat några digitala inslag. Det digitala programmet hittar du via denna länk.

För att hjälpa dig att hitta det du är intresserad av har vi delat in årets objekt i följande teman. Du kan enkelt filtrera programmet genom att trycka på knapparna i menyn eller på temaikonerna.

Filtrera programpunkter

Dagar

Tillgänglighetsanpassning

Föranmälan JA/NEJ

Alla programpunkter på tema Stadsliv

Här hittar du objekt med fokus på arkitektur från olika epoker. Det kan vara allt från kulturhistoriska byggnader eller modern arkitektur.

Arkitektur - nu och då

Här hittar du objekt med stadsplaneringsfokus, det kan vara större områden eller hela stadsdelar men också objekt med särskild fokus på stadsmiljön och på en översiktligare nivå - byggnation i en större skala.

Stadsutveckling

Här hittar du objekt inom infrastruktur och transport samt anläggningar.

Infrastruktur

Här hittar du objekt med särskild hållbarhetsfokus, det kan vara dels ur ett miljöperspektiv men också ur ett socialt perspektiv. Det kan finnas objekt som jobbat särskilt med sina materialval och återvinning.

Hållbarhet

Här hittar du objekt kring aktiviter, underhållning, mat och dryck samt annat spännande som bidrar till extra liv i staden.

Stadsliv

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page