top of page
Arena Sergeal.jpg

FRAMTIDENS KONTOR
KOM IN TILL VASAKRONAN OCH ARENA SERGEL

Fotograf: Cecilia Magnusson

Det är smart. Det är snyggt. Och det är riktigt härligt att vara här. Välkommen till framtidens kontor, mitt i city. I Sergelhusen hittar du Vasakronans huvudkontor som inte liknar något annat. Vi skulle vilja kalla det Sveriges främsta showroom för det nya arbetslivet. Här kombinerar vi den senaste tekniken med de smartaste hållbarhetsinitiativen. Allt samman i en kontorsmiljö utöver det vanliga, där varje detalj valts ut med omtanke.
Här hittar du också Arena Sergel – Vasakronans coworking-koncept. Kliv in i 3 000 kvadratmeter fyllt med loungeytor, service utöver det vanliga, mötesrum för alla tillfällen och två eldstäder för gänget att samlas runt. Här hittar du dessutom många detaljer som påminner om det som varit, så som SEB:s gamla bankvalv som omvandlats till ett unikt konferensrum. Vanligtvis är bara Arenas medlemmar välkomna in hit, men under Open House gör vi ett undantag.

 

Vi ses på Malmskillnadsgatan 36!

Fastighetsägare

 

Vasakronan

År för byggnation 

Byggt 1960

Ombyggt 2020

Arkitekter 

Marge Arkitekter och Equator Stockholm

Utmärkelser 

Vinnare av Årets LEED byggnad/projekt 2020. Sergelhusens entréer nomineras till Svenska Ljuspriset 2021. Dessutom nominerat till Årets Stockholmsbyggnad 2021. 

Hemsida https://vasakronan.se/arena/arena-sergel/

  • Toaletter finns att tillgå

  • Café, fik eller restaurang finns i närheten

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page