top of page
Campus Albano_Anastasia Angeli_02.jpeg

För besökare

Årets Open House Stockholm kommer att äga rum 29 september - 1 oktober 2023. Programpunkterna släpps allt eftersom under hela hösten fram till festivalhelgen, så håll utkik! 

Information till besökare

Som besökare är det gratis att delta i festivalen. Observera att vissa programpunkter kräver att du föranmäler dig. Det kommer att framgå om så är fallet vid varje enskild programpunkt: föranmälan JA/NEJ. Föranmälan är planerad att öppna den 15/9 klockan 12.
Observera också att tider kan komma att ändras eller visningar ställas in. Var därför uppmärksam och kontrollera tider inför din visning. 

Campus KTH_Joanna Messmer_01_edited.jpg
IMG_1884.JPG
IMG_4341.jpg

Hitta till festivalen

Festivalen äger rum över hela Stockholmsområdet. För att det ska vara enkelt att hitta kommer du kunna se en karta där alla programpunkter enkelt går att hitta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss i sociala medier för löpande information.

Tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna besöka Open House Stockholm, och har därför strävat efter att göra festivalen så tillgänglig som möjligt. Några av de byggnader och platser som visas under festivalen är dock inte lämpade för små barn eller tillgängliga för rullstolsburna. 

På varje programpunkt i programmet framgår det om byggnaden eller platsen är lämplig för hela familjen eller tillgänglighetsanpassad.

IMG_1826.JPG

Vanliga frågor och svar

bottom of page