top of page
Campus Albano_Anastasia Angeli_02.jpeg

Information till besökare

Årets Open House Stockholm kommer att äga rum 29 september - 1 oktober 2023. Festivalens programpunkter lanseras mot sommaren.

Du kan också se tidigare års program här.

Som besökare är det gratis att delta i festivalen. Observera att vissa programpunkter kräver att du föranmäler dig. Det kommer att framgå om så är fallet vid varje enskild programpunkt: platsbokning JA/NEJ. 
Obsvera också att tider kan komma att ändras eller visningar ställas in. Var därför uppmärksam och kontrollera tider inför din visning. 

Kan du inte delta på en visning där du har bokat en plats? Vänligen avboka din plats här. 

Nedan kan du hitta mer praktisk information kopplat till ditt besökt på Open House Stockholm. 

Hitta till festivalen

Festivalen kommer att äga rum över hela Stockholmsområdet. För att det ska vara enkelt att hitta kommer vi ha tagit fram en karta där alla programpunkter enkelt går att hitta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier för löpande information.

IMG_1884.JPG
IMG_4341.jpg
IMG_1826.JPG

Tillgänglighet

Vi vill att så många som möjligt ska kunna besöka Open House Stockholm, och har därför strävat efter att göra festivalen så tillgänglig som möjligt. Några av de byggnader och platser som visas under festivalen är dock inte lämpade för små barn eller tillgängliga för rullstolsburna. 

På varje programpunkt i programmet som kommer presenteras framgår det om byggnaden eller platsen är olämplig för barn eller tillgänglig för personer i rullstol. 

"Stockholms stadsbild är unik, men stadens insidor är minst lika spännande. Open House ger dig möjlighet att upptäcka dem. Den chansen får du inte missa, välkommen in!"

Magnus Andersson

Slottsfogde och chef för Kungl. Djurgårdens förvaltning

Ambassadör för Open House Stockholm

Vanliga frågor och svar

"Vår stadsbild förändras. Alltid. Just nu mer än nånsin. Butiksdöden skapar tomma ytor och diskussionerna är höga om hur vår närmiljö ska se ut när klimatet utmanar. Jag uppskattar verkligen att Open House öppnar upp stadens rum. Här kan man se privata lösningar och gemensamma ytor - både historiskt och framåtblickande. Ett bra sätt att få koll på arkitektur i ditt närområde."

Stefan Nilsson, Trendstefan

Trendexpert och gallerist

Ambassadör för Open House Stockholm

Stefan Nilsson.jpg
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
bottom of page